Autor: 021.rs

Novi Sad
23.03.2018.
12:29 > 12:51
Novosadski gradonačelnik Miloš Vučević izjavio je danas da nema razumevanja za sukobe koji postoje unutar Gradskog saobraćajnog preduzeća i da će konkretnije odluke biti poznate za nekoliko dana.
  • nevozacica

    04.04.2018 04:07
    Gradnacelnik nema vise strpljenja za desavanja unutar GSP-a i na ivici je zivaca. On je tata koji mora da sibne po neposlusnoj deci. Profesionalac za kancelarijskim stolom, zna kako se pristupa problemu, kako se daju izjave... Zato ima platu proporcionalnu odgovornosti vozaca.
  • /

    24.03.2018 11:26
    /
    to je obecao i radnicima noviteta i jugoalata

    zavrsetak njihove price svi znate
  • Jovan

    24.03.2018 08:52
    Pusta niz vodu svoje pulene da bi sebe zastitio.. .. Zna svako da ne moze direktor povećati plate, samo vlada to može...
  • Mile pica

    23.03.2018 20:47
    Pozadina
    Čudno da hoće da menjaju direktora koji je konačno zaposlio potreban broj vozača i mehaničara i kupuje autobuse. Izgleda da je pitanje el.sistema naplate karata i masna provizija podobnima. Treba razmisliti malo o pozadini svega.
  • Nadzorni odbor

    23.03.2018 18:55
    Ništa ne razumem
    Jel istina da ostavku u nadzornom jedino nije dala žena gradskog većnika koja je i u rukovodstvu preduzeća?! Jel tu nešto smrdi?!
  • :-)

    23.03.2018 16:39
    Pozdravljam
    Bilo je krajnje vreme! Firma se raspada!
  • Dragan

    23.03.2018 16:35
    Gospodine Vučeviću
    Ja kao vozač koji vozi gradski autobus 20 godina moram da vas upitam dali mislite da se rešite neradnika iz GSP-a i onih kadrova koji nisu potrebni za funkcionisanje firme. Nas su gospodine gradinačelniče politički kadrovi koji su dovedeni u firmu zadnjih 10 godina i doveli do toga da mi NIS-u plaćamo kamate za gorivo koje neplaćamo na vreme. Ovaj sistem postao je neodrživ gde su navukli koeficijente i plate neradnici koji većinu dana nerade baš ništa. Te kadrove isplatiti i otpustiti napraviti sistematizaciju i reorganizaciju u firmi i samim tim bi se i povećale plate. Ovim štrajkom smo hteli da pokažemo koliko nam je dogorelo i koliko smo sada složni i sa ovom energijom koju prvi put osećamo svi zaposleni ( osim ohih u kancelarijama ) spremni smo da idemo do kraja jer nemamo šta da izgubimo , ove plate su mizerne za odgovornost koju naš posao nosi. Gospodine gradonačelniče ja i moje kolege neželimo da ostavljamo svoje porodice i da idemo u beli svet da vozimo, želimo da ostanemo tu gde jesmo jer je to naša druga kuća. Budite uvereni da ako se naše pitanje nereši i kompletno rukovodstvo ne podnese ostavke građani naći u nezgodnoj situaciji a privreda Novog Sada dovedena u pitanje. Ovog puta nema popuštanja
  • d

    23.03.2018 16:14
    sps
    svaka cast g, vucevicu ali dobro ispitaj rad presednika nadzornog odbora jer sam upucen dobro u njegov rad u parking servisu kao direktora i rukovodioca raznih sluzbi a bilo bi dobro da i u parking servis posaljete budzetsku inspekciju jer nista nije bolje ,stanje je katastrofa sa sadasnjim direktorom.
  • Maki

    23.03.2018 15:09
    Gospodine gradonacelnice
    ... gradjani i vozaci se u vas uzdaju.
    Ako pokazete da ste ozbiljni, i da ste spremni da cistite u svojim redovima, svaki dogovor dolazi u obzir.
  • Gladius et anus

    23.03.2018 13:55
    Maximus
    Поотпуштати возаче, поготово оне који су штрајковали. На њихова места довести пензионере као хонорарце. Запослити на одређено што више млађих женских особа из напредњачке странке да се нађу при руци менаџерима и осталом канцеларијском персоналну. Тек након десетак година и када се покажу да су вредне и способне за групни рад, уплатити им полагање пилотског испита...
  • skep

    23.03.2018 13:44
    Čitam obeveštenje nezadovoljnih radnika okačeno na stanici u centru. Pored validnih primedbi tipa, narušeni odnosi, pritisci, jedan od razloga za štrajk navode da firma ne plaća gorivo??
  • gandži

    23.03.2018 13:20
    videćemo....
    Da li ćete povući svoje stranački zaposlene nepotrebne radnike? Da li će KABINET DIREKTORA kompletan otići? Da li će svi funkcioneri GSP-a biti smenjeni? Da li ćete kupiti bar sto autobusa koji su preko potrebni da se GSP vrati na nivo pre ovog rugla koji je postao? Da li će bezbednost putnika i voznog osoblja biti prioritet kao što je uvek bio? Da li će se zaustaviti odliv kvalitetnih, iskusnih vozača i automehaničara usled uslova rada i primanja koja nisu dovoljna za život na pristojnom nivou, bez prava na neki benifit? Da li ćete???? Ima još mnogo pitanja i nerešenih problema! Nadam se samo da se neće obistiniti ona narodna SVOJE SE MESO NE JEDE... jer onda će iza ove Vaše izjave gospodine gradonačelniče biti samo TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna